DORMEO СЛАВИ 20 ГОДИНИ
ПРОСЛАВЕТЕ СО НАС И ДОБИЈТЕ ПОДАРОК!

КАКО ДА СИ ЗЕМЕТЕ ПАРЧЕ ОД ТОРТАТА

Отворете и изберете еден од подароците кои ги подготвивме. Пријавете се за нашиот е-магазин и имате шанса да го добиете избраниот подарок.

ЅИРНЕТЕ ГИ ПОДАРОЦИТЕ

Кликнете на кутиите и погледнете што се крие во нив, потоа изберете го совршениот подарок за вас, со кликање на него!

 • Бувчиња со чувства - семејство
  Бувчиња со чувства - семејство

  Бувчиња со чувства - семејство

  99-1000210343
 • Nature's Класична перница
  Nature's Класична перница

  Nature's Класична перница

  110074939
 • Lucia Ламба на допир
  Lucia Ламба на допир

  Lucia Ламба на допир

  110063564
 • Emotion owl перница
  Emotion owl перница

  Emotion owl перница

  99-1000210348
Кликнете за учество
Dormeo

Пополнете со ваши податоци

Со внесување на вашите податоци, ќе бидете дел од нашето роденденско подарување и подоцна ќе бидете известени за резултатите.

* Задолжителни полиња

  Пол
  Име
 • Презиме
  Емаил адреса