Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна, Capitol Mall

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул. Јане Сандански 71А, нас. Аеродром ниво -1 1000 Скопје

Тел: 02/ 2452 231

Работно време

понеделник до недела: 10:00-22:00
празници се работни во зависност од работното време на трговскиот центар.