Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Кристина Кики Шоп 1 дооел

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Јане Сандански 8 1200 Тетово

Тел: 044/ 613 556

Работно време

понеделник до петок: 10:00 - 17:00,
сабота 10:00 - 15:00,
недела е неработен.