КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна, Т.Ц. Кит-Го

Информации за продавницата
Мапа
Андон Шурков 36 1400 Велес

043/ 212 172; 078/482 734

Работно време:

летно
понеделник до сабота: 8:00-22:00,
зимско
понеделник до сабота: 8:00-21:00,
празник: 8:00-15:00,
недела неработен ден.