Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна Топанско Поле

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул: „Лазар Трповски“ бр. 5 1000 Скопје

Тел: 02/ 2 652 303

Работно време

летно
понеделник до петок: 9:00-20:00,
сабота: 9:00-19:00,
зимско
понеделник до петок: 8:30-21:00,
сабота: 9:00-18:00,
недела неработен ден.