Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
Date Your Pillow
Date Your Pillow

Имајте РАНДЕВУ со перницата
...пред да ја однесете во кревет!

Секоја ноќ сте заедно, до зори. Затоа, треба внимателно да одберете со што спиете.
А дали се сеќавате кога последен пат ја сменивте вашата перница? Можеби е веќе стара, неудобна или едноставно повеќе не ви одговара? Но, како да ја одберете вистинската за вас? Треба да ја однесете во кревет, нели? Пред да го направите тоа, дознајте која е ТАА!

Date Your Pillow
Date Your Pillow
1
2
3
4
5

Која е вашата омилена положба на спиење?

Како би ги опишале вашите рамена?

Перницата, според вас, треба да биде...

Досега спиев на перница со...

Просечно, по колку часа спиете?

 • На грб

  На грб

 • На страна

  На страна

 • На стомак

  На стомак

 • Немам омилена

  Немам омилена

 • Многу широки

  Многу широки

 • Широки

  Широки

 • Средно широки

  Средно широки

 • Тесни

  Тесни

 • Мека

  Мека

 • Средно мека

  Средно мека

 • Средно цврста

  Средно цврста

 • Цврста

  Цврста

 • Класична форма

  Класична форма

 • Комбинирана форма

  Комбинирана форма

 • Анатомска форма

  Анатомска форма

 • Често менувам перници

  Често менувам перници

 • Помалку од 4 часа

  Помалку од 4 часа

 • Од 4 до 6 часа

  Од 4 до 6 часа

 • Од 6 до 8 часа

  Од 6 до 8 часа

 • Повеќе од 8 часа

  Повеќе од 8 часа

Точно знаеме која е вистинската за вас!

Внесете ги вашите податоци – име, презиме и email адреса и откријте која перница треба да ја однесете во кревет.

* Задолжителни полиња

Ги прочитав и ги прифаќам Условите за користење

Сите наши продавници се отворени!

Нарачајте онлајн со достава до дома #останидома