КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Дормео душеци со Best Buy награда

Дормео душеците го освоија престижниот медал Best Buy, бидејќи нудат најдобар однос помеѓу квалитетот и цената на нашиот пазар

Дормео душеците се добитници на најновото истражување Best Buy Award во категоријата „Душеци“ во нашата држава. Во истражувањето на Best Buy Award одлуката ја носат исклучиво потрошувачите - купувачите, врз основа на строго спроведено и контролирано истражување на пазарот.

Во истражувањето, на купувачите им е поставено следново прашање: „Кој производител на душеци за спиење според Ваше лично искуство нуди најдобар однос помеѓу квалитетот и цената на македонскиот пазар“. Потрошувачите го препознаваат квалитетот на производите на Дормео, а тоа го потврдува и наградата што потрошувачите оваа година ја доделуваат на нашите душеци во истражувањето за наградата Best Buy.

Прашањата беа од отворен карактер. На испитаниците не им беа понудени никакви одговори, но тие можеа слободно да ги наведат имињата на душеците за кои веруваат дека им нудат најдобар сооднос цена-квалитет на нашиот пазар. Најголем број гласови во оваа категорија освоија Дормео душеците.