tooltip after the triger
tooltip after the triger
За инфо и нарачки јавете се на:02 3094-552
Пребарајте

За инфо и нарачки јавете се на:

02 3094-552

Душек Комфорт

Душек Комфорт
-10%

Редовна цена:

Цена за Вас:

Заштедувате:

Понудата е завршена!

Месец на Комфорт: 10% ПОПУСТ НА Комфорт душеците!

Специјална понуда за Клуб 5* купувачите, Душек Комфорт со 15% ПОПУСТ и Бесплатна испорака!

Комплетен одмор и правилно спиење

Дормео Комфорт е еден од поцврстите душеци од програмата на Дормео. Јадрото од иновативна Екоцел пена е единствено на пазарот бидејќи е цврсто, лесно и овозможува добро проветрување, додека во исто време му овозможува целосен одмор на вашето тело и непрекинат сон, цела ноќ.

Врвните анатомски и ортопедски особини на Дормео душекот му даваат одлична поддршка на вашето тело, на местата каде е најпотребно: вратот, `рбетот и колковите.

Памучната преслека е исполнета со Resistat заштита против прашински паразити, габички и бактерии. Resistat заштитата со карбонски влакна го намалува статичкиот електрицитет и насобирањето на честички од прав врз душекот.
Слојот од антиалергиски силиконски влакна обезбедува дополнителна заштита од бактерии и алергии.
Максимално проветрување е овозможено преку клеточната структура на јадрото и специјално дизајнираните отвори за вентилација од страните на душекот. Циркулацијата на воздух го спречува потењето.
14см удобна, Екоцел пена од новата генерација, која совршено го поддржува телото и се приспособува на неговиот облик со што го одмора и ревитализира Вашето тело додека спиете.
Прекривка од памук со Resistat заштита против прашински паразити, габички и бактерии.

Цврстината на Екоцел пената е идеална за луѓе кои имаат болки во `рбетот, бидејќи го намалува притисокот врз `рбетот.

Анатомскиот и ортопедски дизајн обезбедува правилна положба на телото додека спиете, а неговата тројна заштита против паразити и габички ги отстранува респираторните проблеми предизвикани од алергии.

Душекот го поттикнува правилното порамнување на `рбетниот столб во текот на спиењето, па така телото може да се опушти и освежи во текот на спиењето.

Спиењето на душеците Дормео Комфорт значи да се разбудите со чувство на свежина, одморени и полни со енергија, подготвени за новиот ден!

Дормео Комфорт душекот има 12 годишна гаранција.

Сите податоци на интернет страната www.dormeo.com.mk може да се користат само како извор на општи информации и не служат како замена за лекарско мислење.

За овој душек нудиме 30 дена тест период, од денот на купувањето. Доколку не сте задоволни, ние ќе Ви ги вратиме парите.

 

Редовна цена:

Цена за Вас:

Заштедувате:

Понудата е завршена!
Предности на производот:
<p>За овој душек нудиме 30 дена тест период, од денот на купувањето. Доколку не сте задоволни, ние ќе Ви ги вратиме парите.</p>30 дена тест период
<p>Јадрото на душекот е изработено од високо квалитетна Екоцел пена, која обезбедува оптимална потпора на ’рбетот.</p>Оптимална потпора на ’рбетот со Екоцел
 
<p>Душекот има 12 годишна гаранција на јадрото.</p>Гаранција
<p>Вакумското пакување гарантира хигиена и лесен транспорт.</p>Вакумскo пакување
 
Креирајте ја Вашата идеална спална...
-62%
Постелнина Тренд Сет

Постелнина Тренд Сет

Постелнина изработена од памук и микровлакна Велслип, со иновативен дизајн за промена на чаршавот.

Специјална понуда со ПОПУСТ!

Редовна цена:

Цена за Вас:

Заштедувате:

Клуб 5* цена: