КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Испорака

Dormeo производите може да ви бидат испорачани до дома!

Сите Dormeo производи, вклучувајќи ги и душеците, дрвените летвички и мебелот, ќе Ви бидат испорачани со нашата служба (во Скопје) или по пошта/достава (во останатите населени места).

СПЕЦИЈАЛНА МОЖНОСТ: Ако нарачате дополнителни производи покрај душекот Дормео, ќе заштедите така што плаќате само една поштарина!
Рок на испорака:

Рокот на испорака е најмногу 30 работни дена од денот на потврдување на нарачката.

Цените на поштарината зависат од местото каде што живеете

Точни информации за трошоците за испорака ќе добиете од нашите агенти.Сите цени се со пресметан ДДВ.