КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Правила при купување

Сите цени во оваа веб-продавница се конечни на денот на нарачката и во нив веќе е вклучен ДДВ. Сите цени се изразени во денари.

Нарачаните производи што во моментот се на залиха ќе ви бидат испорачани во период од 5-7 дена, на домашна адреса или во локалната пошта. Трошоците за испорака се на товар на нарачателот. Производот и поштенските трошоци ќе ги платите на денот на испорачување на производот.

Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети, како и фискалната сметка за производот или сметко потврдата.

Во овој случај, ве молиме да се обратите на 02/ 3074-590.

Информации за испорака

Производите нарачани во оваа веб-продавница ќе ви бидат испорачани преку пошта или преку нашата доставна служба.

Ако нарачаните производи ги има на зачиха, тие ќе ви бидат испорачани во период од 5-7 дена од денот на нарачувањето. Ако производот не може да ви биде испорачан, ќе биде контактирани со употреба на податоците кои сте ги специфицирале во нарачката.

Производот ќе го платите при приемот на домашна адреса или во локалната пошта, во готовина или со кредитна картичка.
Ако не сакате да ги плаќате поштенските трошоци, производите можете да ги нарачате на веб-страницата, а да ги подигнете во некоја од овластените продавници.