Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Дормео

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул. Костурски Херои бр. 38 1000 Скопје

Тел: 02/ 3094 522

Работно време

понеделник до петок: 09:00-21:00,
сабота: 09:00-17:00
недела неработен.