КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

ЗАМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ ДУШЕК НА СЕКОИ 10 ГОДИНИ

Колку повеќе купувате, толку повеќе заштедувате. Купете 3 душеци и заштедете 15%.

Колку е стар вашиот душек?

Изберете ги годините и дознајте ги фактите за нивото на хигиена:

 • 0-5 ГОДИНИ
   

  НА КРАЈОТ НА ПЕТТАТА ГОДИНА:

  • сте спиеле речиси 15.000 часови на душекот
  • имате повеќе прашински грини во душекот отколку популација во Лос Анџелес
  • вашиот душек содржи околу 5кг остатоци од кожата
 • 5-7 ГОДИНИ
   

  НА КРАЈОТ НА СЕДМАТА ГОДИНА:

  • сте спиеле повеќе од 20.000 часови на душекот
  • вашиот душек содржи околу 8кг остатоци од кожа
 • 7-9 ГОДИНИ
   

  НА КРАЈОТ НА ДЕВЕТТАТА ГОДИНА:

  • сте спиеле повеќе од 28.000 часови на душекот
  • вашиот душек содржи околу 12кг остатоци од кожа
 • 9-10 ГОДИНИ
   

  НА КРАЈОТ НА ДЕСЕТТАТА ГОДИНА:

  • сте спиеле повече од 30.000 часови на душекот
  • вашиот душек содржи околу 15кг остатоци од кожа
  • вашиот душек е дом за 10милиони прашински грини
 

Променете го душекот

Променете го душекот

Подреди според Подреди според

13 производ(и)

Затворете

13 производ(и)

Затворете