КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Споредете ги Дормео душеците и одберете го вистинскиот за Вас

 
Цени од
Тест период
Гаранција
Цврстина
Висина
Octaspring®
Двојно јадро
Двострано јадро
Навлака која се пере
Мемори пена
Анти-бактериски третман
Јадро
Од 34.990,00 ден. До
30 дена
15 години
Малку тврд
27 см
Горна страна: 1. слој: полиуретански пена ролни (Ecocell®), 2. слој: полиуретански пена ролни (Ecocell®), Долна страна: ролни, Слоеви: полиуретанска пена (Ecocell®), Внатрешно: 100% полиестер
Од 28.990,00 ден. До
30 дена
15 години
Средно тврд
27 см
Горна страна: полиуретански foam springs (Ecocell®), Долна страна: pocket springs, Слоеви на пенатаs: полиуретанска пена (Ecocell®)
Од 31.990,00 ден. До
60 дена
15 години
Мек, Тврд
20 см
6 см. Ergo слој инспириран од Kosmodisk
Од 26.990,00 ден. До
30 дена
15 години
Мек, Тврд
18 см
Ecocell®
Од 11.990,00 ден. До
30 days
10 години
Тврд
16 см
Ecocell®