КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

НАЈДОБРИТЕ BLACK FRIDAY ПОПУСТИ

Покрај големата колекција на Dormeo® душеци, сакаме да ви помогнеме за да го одберете вистинскиот за Вас. Размислете за вашите потреби за спиење и проверете ги нашите душеци за да видите кој најмногу ви одговара.

РАЗГЛЕДАЈТЕ И ПРОНАЈДЕТЕ ГО ИДЕАЛНИОТ ДУШЕК
најисплатлив

Еден од нашите најцврсти душеци, кој овозможува соодветна поддршка, во комбинација со алое вера за идеална мекост.

 

Aloe vera со CleanEffect® третман во навлаката

Aloe vera обезбедува нежност, релаксираност и дава мекост на навлаката.

CleanEffect® третманот обезбедува анти-бактериска заштита.

 

2 см. мемори пена во навлаката

Одговара за спиење во било која положба, тежина, форма и температура. Совршено се приспособува на контурите и ги намалува точките на притисок на изложените делови, мускулите и коските.

 

16 см. Ecocell® пена

Овој слој овозможува прилагодлива удобност, со еластична 3D структура полна со мали топчиња исполнети со воздух што се прилагодува на обликот и тежината на вашето тело.

 

4 рачки на страните

висина:
18 см.
зони:
/

цврстина:

8

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точка на притисок:

5

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

5

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
Неопходен
Octaspring® технологија

3-зонски ергономски душек, обезбедува потпора на 'рбетот, со неверојатна приспособливост и прозрачност.

 

Навлака со CleanEffect®третман и CoolPlus микро влакна

CleanEffect® третманот овозможува антибактериска заштита и заштита од прашински грини. CoolPlus® микро влакната ја регулираат влагата и прозрачноста на душекот.

 

2 см. мемори пена во навлаката

Одговара за спиење во било која положба, тежина, форма и температура. Совршено се приспособува на контурите и ги намалува точките на притисок на изложените делови, мускулите и коските.

 

3 см. Ecocell® пена

Ecocell® е високо еластична пена која го зголемува чувството на комфорт и поддршка.

 

3 см. Octaspring® слој со 3 зони

Го следи обликот на 'рбетот и го оддржува во правилна положба за време на целата ноќ.

Одвоените 3 зони на комфорт овозможуваат одлична ергономија и поврзаност со движењата на телото.

 

10 см. Ecocell® пена

Овој слој овозможува удобност, со еластична 3D структура полна со мали топчиња исполнети со воздух, со што се прилагодува на обликот и тежината на вашето тело.

 

Навлака со патент и 4 рачки

висина:
18 см.
зони:
3

цврстина:

7

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точка на притисок:

6

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

6

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
најпродаван
Octaspring® технологија

3-зонски душек кој може да се врти со уникатен S-слој, овозможувајќи 8 комбинации, совршен избор за парови.

 

Горна навлака со CleanEffect® третман

CleanEffect® третман со антибактериска заштита и заштита од прашински грини.

Ревитализирачки третман обезбедува поквалитетен сон, ја зголемува енергијата и ви помага да спиете подобро.

 

2 см. Мемори пена во навлаката

Одговара за спиење во било која положба, тежина, форма и температура. Совршено се приспособува на контурите и ги намалува точките на притисок на изложените делови, мускулите и коските.

 

3-9 см. помека, портокалова Ecocell® пена

Помекиот слој во душекот, изработен од високо еластична пена кој го зглемува чувството на комфорт и поддршка.

 

1 см. поврзувачки слој

 

Уникатен слој од 3 см. Octaspring® слој во S-форма

Ги следи контурите на 'рбетот и го оддржува во правилна положба за време на целата ноќ, без оглед на положбата во која спиете.

Одвоените 3 зони на комфорт овозможуваат одлична ергономија и поврзаност со движењата на телото.

 

1 см. поврзувачки слој

 

3-9см. поцврста, сина Ecocell® пена

Поцврст слој од душекот, изработен од високо еластична пена која обезбедува удобност. Овој слој има 3Д структура со што максимално се прилагодува на тежината на телото.

 

Навлака со патент и 4 рачки

висина:
20 см.
зони:
3
ДВОЈНО ЈАДРО
ПРЕВРТЛИВ

цврстина:

5-8

Прилагодете ја цврстината

 

Можете да ја прилагодите цврстината на 8 различни начини со вртење на јадрото на душекот. Јадрото може да се врти од дното кон врвот: со помека портокалова или поцврста сина Ecocell® пена. Дополнително, јадрото може да се превртува и по должина: слојот Octaspring(R) во облик на S може да биде поблиску или подалеку од рамената. Ако е поблиску, тогаш е помеко и помага во намалување на точките на протисок, особено доколку спиете на страна.

Исто така, навлаката може да се превртува: од едната страна навлаката има проткаена мемори пена за да додаде мекост и удобност. Од другата страна има подлога PES.

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точки на притисок:

5-8

прилагодете ги точките на притисок

 

Чувството на точките на притисок зависат од тоа како ќе го наместите јадрото на душекот. За поголемо намалување на точките на притисок, јадрото треба да е свртено така што портокаловиот слој и S-слојот Ocaspring(R)треба да се поблиску до телото.

Исто така, навлаката со проткаена мемори пена треба да биде на горната страна на душекот. Вака душекот подобро се приспособува и ги намалува точките на притисок.

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

8

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
 

БЕЗ РИЗИК

Сите Dormeo® душеци се гордеат со својот извонреден квалитет и ви го овозможуваат најдоброто искуство за спиење што можете да го замислите. Освен што се анти-алергиски и се вакумски спакувани за полесен транспорт, тие имаат и ПРОБЕН ТЕСТ ПЕРИОД. Можете да ги тестирате во удобноста на вашиот дом за да бидете сигурни дека сте го одбрале вистинскиот душек според вашите потреби.