КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Добродојдовте во светот на удобноста

Вашиот кревет е секојдневен рај во домот. Место каде можете да се повлечете, да се опуштите и одморите. Одговорете на прашањата кои следат и ќе ви одговориме на прашањето, кој е идеалниот душек за мене? 

Кој ќе спие на новиот душек?


Само јас

Јас со партнер/ка

Моете дете
Изберете еден одговор
 

Која ви е најудобна положба на спиење?


На страна

На грб

На стомак

Цело време менувам положба
Изберете еден одговор
 

Каков душек сакате?


Цврст

Ни многу тврд ни многу мек

Колку помек толку подобро
Изберете еден одговор
 

Што го прекинува вашиот сон?


Имам болки во вратот или грбот и поради нив тешко заспивам.

Се будам сред ноќ поради тоа што ми е ладно или жешко.

Партнерот/Партнерката многу мрда и ме буди.

Алергии

Немам проблеми
Изберете еден одговор
 

Дали би сакале да можете да ја менувате цврстината на душекот?


Да

Не
Изберете еден одговор
 

Што го прекинува сонот на вашето дете?


Интензивно потење

Алергии

Ништо
Изберете еден одговор
 

Еве ги производите кои ви одговараат според вашите одговори: