КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

ИЗБОРОТ ЗА НОВ ДУШЕК СЕГА Е ЛЕСЕН

Едноставно размислете што барате од вашиот душек и изберете според вашите потреби за спиење. Нашите душеци се со висок квалитет, прилагодливи, а исто така и приспособливи, исполнувајќи ги сите ваши очекувања. Подолу можете да ги проверите нашите најпопуларни душеци.

ПОВЛЕЧЕТЕ ЗА ДА ГО НАЈДЕТЕ СОВРШЕНИОТ ДУШЕК
Најисплатлив

Еден од нашите најцврсти душеци, кој овозможува соодветна поддршка, во комбинација со алое вера за идеална мекост.

 
 
 
 
висина:
18 см.
зони:
/

цврстина:

8

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точка на притисок:

5

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

5

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
Неопходен
Octaspring® технологија

3-зонски ергономски душек, обезбедува потпора на 'рбетот, со неверојатна приспособливост и прозрачност.

 
 
 
 
 
 
висина:
18 см.
зони:
3

цврстина:

7

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точки на притисок:

6

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

6

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
Најпродаван
Octaspring® технологија

3-зонски душек кој може да се врти со уникатен S-слој, овозможувајќи 8 комбинации, совршен избор за парови.

 
 
 
 
 
 
 
 
висина:
20 см.
зони:
3
ДВОЈНО ЈАДРО
ПРЕВРТЛИВ

цврстина:

5-8

Прилагодете ја цврстината

 
1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точки на притисок:

5-8

Прилагодете ги точките на притисок

 
1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

8

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
 

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ ДУШЕЦИ

Доколку не постои совршено совпаѓање со горенаведениот избор, продолжете да ја проверите целата наша колекција на душеци. Се надеваме дека ќе го најдете вашиот душек од соништата.