Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Споредете ги сите Дормео Над-душеци и одберете го вистинскиот за Вас:

Тест периодЗа душеците Дормео има рок од 30 дена за враќање на производот, во кој рок потрошувачите имаат можност да го пробаат производот. Производите мора да бидат вратени неоштетени и во иста количина.
Мемори пенаМемори пената се прилагодува на телесната температура. Исто така, се прилагодува на обликот на телото и ја овозможува потребната потпора.
Навлака која се переДушекот има патент за лесно вадење на навлаката. Така, вашиот душек ќе остане чист и свеж постојано.
ЈадроEcocell© претставува специјална пена која е изработена за да се прилагоди на точките на притисок на телото. Одберете душек со Ecocell© или федери од пена изработени со наградуваната Octaspring® технологија.
ГаранцијаСо оваа гаранција која Ви ја нудиме, нема причина зошто да не ги пробате нашите душеци.
ВисинаОд 15см. до 18см.
Анти-бактериски третманCleanEffect® заштитата делува анти-алергиски и анти-бактерисики со што Вашиот душек ќе остане чист и свеж за квалитетен сон.
Специјална понуда
Цени од
Цена со попуст
 
Ecocell®
 
5 см
Од 4.990,00 ден. До
Од 4.990,00 ден. До
 
 
Ecocell®
 
5 см
Од 4.990,00 ден. До
Од 4.990,00 ден. До