КУПУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ
Наши продавници
Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

НЕСПИЕЊЕТО ПРЕТСТАВУВА СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ!

Добриот сон започнува со квалитетен душек. Погледнете што можете да направите за да одберете вистински душек за вас.

НАЈДОБРИ ДУШЕЦИ ЗА КВАЛИТЕТЕН СОН
Dormeo
тест период*
Dormeo
Гаранција за квалитет*
Dormeo
Изработени во ЕУ

НАДМИНЕТЕ ГО ПРОБЛЕМОТ СО НЕСПИЕЊЕ, СО ПОМОШ НА КВАЛИТЕТЕН ДУШЕК

Неспиењето претставува огромен проблем, поголем и од што замислувате. Исто така, претставува опасност за вашето здравје иако никој не сака да го признае тоа. Затоа, не чекајте повеќе, особено доколку веќе чувствувате болки во телото, страдате од алергии, се потите прекумерно или едноставно не се чувствувате удобно додека спиете.

ПОВЛЕЧЕТЕ ЗА ДА ГО НАЈДЕТЕ СОВРШЕНИОТ ДУШЕК
Најисплатлив

Еден од нашите најцврсти душеци, кој овозможува соодветна поддршка, во комбинација со алое вера за идеална мекост.

 
 
 
 
висина:
18 см.
зони:
/

цврстина:

8

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точка на притисок:

5

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

5

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
Неопходен
Octaspring® технологија

3-зонски ергономски душек, обезбедува потпора на 'рбетот, со неверојатна приспособливост и прозрачност.

 
 
 
 
 
 
висина:
18 см.
зони:
3

цврстина:

7

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точки на притисок:

6

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

6

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
Најпродаван
Octaspring® технологија

3-зонски душек кој може да се врти со уникатен S-слој, овозможувајќи 8 комбинации, совршен избор за парови.

 
 
 
 
 
 
 
 
висина:
20 см.
зони:
3
ДВОЈНО ЈАДРО
ПРЕВРТЛИВ

цврстина:

5-8

Прилагодете ја цврстината

 
1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

точки на притисок:

5-8

Прилагодете ги точките на притисок

 
1
 
 
 
5
 
 
 
 
10

терморегулација:

8

1
 
 
 
5
 
 
 
 
10
 

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ ДУШЕЦИ

Доколку не постои совршено совпаѓање со горенаведениот избор, продолжете да ја проверите целата наша колекција на душеци. Се надеваме дека ќе го најдете вашиот душек од соништата.