Кошничка за купување

Во моментов е празна!

tooltip after the triger
tooltip after the triger
За инфо и нарачки јавете се на:02 3094-552
Пребарајте

За инфо и нарачки јавете се на:

02 3094-552

Жешки летни понуди
Спанко на месецот
Дормео постелнини

Најпродавани производи

-15%
Над-душек Рињу 3.5см.

Над-душек Рињу 3.5см.

Редовна цена: 6.290,00 Ден.

Цена за Вас: 5.346,00 Ден.

Заштедувате: 944,00 Ден.

-30%
Перница Мемосан Класик

Перница Мемосан Класик

Редовна цена: 1.990,00 Ден.

Цена за Вас: 1.390,00 Ден.

Заштедувате: 600,00 Ден.

1.690,00 Ден. Club5

-47%
Дормео Сиена сет - јорган и перница

Дормео Сиена сет - јорган и перница

Редовна цена: 4.290,00 Ден.

Цена за Вас: 2.290,00 Ден.

Заштедувате: 2.000,00 Ден.

со подарок
Мемосан Рол Ап 3+2

Мемосан Рол Ап 3+2

Цена за Вас: 4.990,00 Ден.

Топ понуди

-60%
Перница Тренд

Перница Тренд

Редовна цена: 2.490,00 Ден.

Цена за Вас: 990,00 Ден.

Заштедувате: 1.500,00 Ден.

-50%
Дормео Cool Plus Tорба за пазарење

Дормео Cool Plus Tорба за пазарење

Редовна цена: 2.580,00 Ден.

Цена за Вас: 1.290,00 Ден.

Заштедувате: 1.290,00 Ден.

Monthly offer
Душек iMemory Silver

Душек iMemory Silver

Цена за Вас: 15.990,00 Ден.

-50%
2 Класични перници Сиена

2 Класични перници Сиена

Редовна цена: 3.580,00 Ден.

Цена за Вас: 1.790,00 Ден.

Заштедувате: 1.790,00 Ден.

02 3094-552
Слободно јавете се доколку имате прашање!
Безбедно купување
Нарачаните производи ги плаќате при приемот, на доставувачот или во локалната пошта. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.
Гаранција
Дормео душеците се изработени од најквалитетни материјали и токму затоа добивате дури до 15 години гаранција на јадрото на душекот.
Испорака
Нарачаните производи ќе Ви бидат испорачани со нашата служба или по пошта.
Плаќање на рати
Доколку сакате да плаќате на рати, тоа можете да го направите со кредитна картичка.

Водичи за купување

Конфигуратор на производи

Изберете ги идеалните Дормео производи за Вас, според Вашите лични желби и потреби!

Кликнете тука >

Филтер на душеци

Одберете го идеалниот душек за Вас според...

Погледнете ги Дормео видеата

Дознајте повеќе за карактеристиките и предностите на Дормео производите!

Кликнете тука за Дормео видеата!